VERBOUWING MESA MORAIRA

door | 31 mei 2023

'

Op vrijdag 26 mei werd er een gezellige afscheidsborrel georganiseerd voor de vertrekkende eigenaar Dian van restaurant Select. De volgende dag om 9 uur waren er de eerste van ik denk wel 8 vrienden die enthousiast de boel casco aan het maken waren. Vol overgave werd werkelijk alles afgebroken. De firma Dumas (exterior design buitenmeubelen) kwam s,morgens het terras al ophalen,wat zo lang bij hun gestald kan worden. Top geregeld! Binnen werd werkelijk alles wat er stond of hing weggehaald. Toen onze aannemer Trosset op maandag ging starten met de gevel was hij blij verrast wat er allemaal al verwijderd was. Ons Team van vrienden, familie en collegae werkelijk TOP prestatie!

Een deze dagen gaat de gevel er volledig uit om vervangen te worden voor een mooie schuifpui. Binnen en buiten worden op die manier één. De schuifpui kan straks van twee kanten open gezet worden. Ons nieuwe meubilair zal naar verwachting rond 15 juni in Moraira aankomen, zodat de inrichting en afwerking mooi op tijd afgerond kunnen zijn. Deze maand zal verder gebruikt worden om de eerste menukaart samen te stellen. Een menukaart waarmee wij u hopelijk verrassen. Onze twee chef-koks zullen daarin hun creativiteit verwerken in smaak en presentatie. Ons team is inmiddels op orde en zullen rond 10 juni starten met enkele trainingen zodat iedereen voorbereid kan starten op 1 juli. De verwachting is dat wij zaterdag 1 juli starten met MESA Moraira. Dat wordt nog niet de officiële opening want dat gaan we op onze eigen wijze vieren en daar hoort u later meer over.

De voortgang bij ons andere restaurant in Benitachell gaat gestaag verder. We hebben regelmatig contact met de instantie in Valencia die ons dossier moet behandelen. Ook hier verwachten wij wat meer te horen in de maand juni, maar of dat al voldoende is om de bouw voort te zetten weten we nog niet. Dus aldaar is het nog even afwachten tot verdere berichten. Maar zoals altijd houden wij u van het verdere verloop op de hoogte. Blijft u genieten en hopelijk tot snel.

Met gastvrije groet,

Team MESA