MESA Nieuwsbrief Januari

door | 29 januari 2024

'

Nu we een paar weken in het nieuwe jaar zitten, denken we terug aan de momenten van vreugde en warmte die jullie, onze geweldige klanten, naar ons restaurant hebben gebracht. Het was een genoegen en een eer om als gastheer te mogen optreden tijdens de feestdagen. Vanuit het diepst van ons hart willen we u hartelijk bedanken voor het feit dat u ervoor gekozen hebt uw kerst- en nieuwjaarsavond bij ons door te brengen.

Terwijl we het “winterseizoen” omarmen, zijn we verheugd om onze nieuwe Winterweken te introduceren, met een heerlijk aanbod van typisch Nederlandse wintergerechten. Ons culinaire team heeft een menu samengesteld dat de essentie van het seizoen weergeeft, met het comfort en de smaak die deze tijd van het jaar kenmerken. Van stevige stamppot tot een lekkere biefstuk in jus, geserveerd met brood, elk gerecht is met zorg en traditie samengesteld om je hart te verwarmen en je smaakpapillen te bevredigen.

VIER VALENTIJNSDAG BIJ ONS

Maar daar houdt het feest niet op! Er hangt liefde in de lucht en we nodigen je uit voor een romantische middag of avond op Valentijnsdag. Ons speciale Valentijnsmenu is een symfonie van smaken die ontworpen zijn om de vonk van de liefde te ontsteken en blijvende herinneringen te creëren. Of je het nu viert met je partner, vrienden of familie, onze betoverende sfeer en verrukkelijke gerechten maken van jouw Valentijnsdag een onvergetelijke ervaring.

Nogmaals bedankt dat u deel uitmaakt van onze restaurantfamilie. We kijken ernaar uit om nog meer dierbare momenten met u te creëren in het komende jaar.

Met gastvrije groeten,

Team MESA